Herriedienst

Ik dacht even dat de Concorde weer vloog, want ik hoorde dit:

Ik keek naar de lucht, maar ik moest naar de grond kijken, want het was er zo eentje:

Ik woon in Baarn, waar niet zo lang geleden het Actiecomité Vlieghinder Baarn is opgericht. Mijn plaatsgenoot Wim Hazeu merkte laatst al op: ze kunnen beter wat doen aan die bladblazers.

Ja!

Inderdaad!

Waarom richten we geen Actiecomité Bladblazerhinder Baarn op?

En een Actiecomité Hogedrukspuithinder Baarn?

En een Actiecomité Decoupeerzaaghinder Baarn?

En een Actiecomité Schuurmachinehinder Baarn?

En een Actiecomité Grasmaaierhinder Baarn?

Ik heb soms de indruk dat er mensen in mijn buurt wonen die een whatsappgroepje hebben waarin ze elkaar op de hoogte houden van de decibellen die worden geproduceerd. Die sturen elkaar een berichtje als ze bijna klaar zijn met lawaai maken, zodat een ander de herriedienst naadloos kan overnemen, zonder dat er een hinderlijke stilte valt.